Thuis

Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Fabrieksreis

Klantenoverzichten
wauw, is het verbazend, kreeg ik de het stuurwieldekking van de zeer goede kwaliteitsauto in korte tijd. De leverancier van Nice

—— Maya Vengurlekar

Ik gaf opdracht 500pcs-tot de zak van de leerorganisator, en het wordt verscheept aan me binnen 3 geïmponeerde werkdagen, dank.

—— Rob Russell

Kussen van gel is het Orthopedische Seat, nu het zeer pop in Amazonië, gaf ik hier in een kleine hoeveelheid, maar tot met zeer goede kwaliteit opdracht, dank u.

—— Ruben Martinez

Ontving de steekproef in goede staat, goede kwaliteit, zal spoedig tot opdracht geven. Dank Irene

—— Marco Colella

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd

 • lopende band

  De Invoer en de Uitvoerco. van het Xiamenopkrikken, Ltd, Ons bedrijf waarin het diverse stijlen van autopartners vervaardigt. Het hoofdkwartier wordt gevestigd in het mooie eiland van Aigrettes, Xia-Mensenstad. In vele jaren van ervaring, heeft het bedrijf met succes de gebieden van ontwerp, vervaardiging en marketing in één eenheid gecombineerd. Na verscheidene die jareninspanning, xiamen de takfabriek op Tong wordt gevestigd In de voorsteden van.

  De producten van autopartners wordt verdeeld aan Chinese binnenlandse markt. Nationaal, vestigen wij ook beheersbureaus binnen diverse grote steden in China. Wij namen ook ander Internet-distributieplatform op, waarin het het bedrijf toestaat om het gemak te maximaliseren van het verkrijgen van kennis en het kopen van orde voor onze getaxeerde klanten.

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D):

  Wij hebben ingenieurs en personeel aan onderzoek ervaren en om het even welke OEM en ODM dienst ontwikkeld. Wij hielpen klanten om nieuwe vormen te ontwikkelen om nieuwe prototypen en dan de autopartners van het vervaardigingsmerk te maken.

  Productenlijsten:

  Wij ontwerpen en produceren een brede waaier van autopartners, de organisator van de Autoboomstam, de dozen van de autoopslag, opslagzakken, opslagdozen, opslagemmers, de MATTEN van de autovloer, zetelkussens, boomstammatten, stuurwieldekking, boutiquebinnenland, het schoonmaken en onderhoud en elektronische producten aan boord. Wij voeren regelmatig producten naar Amerika, Europa, Japan en Zuidoostaziatische landen uit.

  De superieure Dienst:

  Zijnd een professionele fabrikant van autopartners vele jaren, voorzien wij altijd kwaliteitsproduct aan concurrerende prijzen van de superieure dienst. Wij houden het principe van „Kwaliteit Eerste, Opperste proberen de Klanten“ en altijd om de eisen van klanten op elk ogenblik te ontmoeten. Om het even welke onderzoeken zullen binnen 1 werkdag worden geantwoord.

  Kwaliteitswaarborg:

  Wij hebben QC afdeling elke stap te maken inspecteren die bij de productie, de grondstof, elke verwerking insepct en andere toebehoren, de verpakking, enz. bevestigen. Zo kunnen wij goede kwaliteitsproducten voor klanten ervoor zorgen. Wij stemmen in QC ook met inspectie van klanten of om het even welke derde partij.

  Certificaat:

  Wij hadden reeds de tests overgegaan en gekregen Certificaten, ook worden wij de gepatenteerde certificaten voor het grootste deel van onze producten

 • OEM / ODM

  OEM/ODM BESCHIKBAAR

Contactgegevens
Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Irene

Tel.: 86--15060711427

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)